Veelgestelde vragen

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Alle bestellingen verwerken wij binnen één dag. Dat betekent dat in veel gevallen je pakket de volgende dag al bezorgd kan worden. Helaas zijn wij afhankelijk van pakketdiensten en kunnen we geen levering binnen 24 uur garanderen.

Wat betekent ‘beschikbaar via nabestelling’?

Producten met deze status moeten nog geleverd worden door onze leveranciers. Hierdoor kan het wat langer duren voordat je jouw bestelling ontvangt. Doorgaans kan dit binnen 5-7 werkdagen.

Hoe kan ik mijn pakket volgen?

Bij de meeste bestellingen krijg je een trackingcode per e-mail toegestuurd. In sommige gevallen komt het voor dat je bestelling wordt verzonden zonder tracking optie. Zo lang je een bevestiging van je bestelling hebt ontvangen. kun je er vanuit gaan dat we zo snel mogelijk voor je aan de slag gaan!

Kan ik mijn bestelling ophalen?

Op dit moment doen wij nog niet aan het afhalen van bestellingen.

Hoe kan ik iets retourneren?

Binnen 14 dagen kun je een bestelling retour sturen. Hiervoor geldt wel de volgende regel:
– De verpakking van voedingsmiddelen is ongeopend en het zegel is niet verbroken.

Als je hieraan voldoet kun je contact opnemen met onze klantenservice voor het aanvragen van een retourformulier. Stuur het pakket met het ingevulde retourformulier terug naar het adres op de factuur.

Kan ik mijn producten ruilen?

Ruilen van producten is niet mogelijk. Zolang je aan de retourvoorwaarden voldoet kun je een product retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen.

Hoe kan ik contact opnemen met skulpted?

Je kunt een e-mail sturen naar info@skulpted.nl met al je vragen. We houden continu onze mailbox in de gaten en reageren dus vrij snel op jouw vraag.

Kan ik jullie bellen?

Het is niet mogelijk om ons te bellen op dit moment. Om onze producten zo goedkoop mogelijk aan te bieden, moeten we ergens kosten besparen. Door geen dure telefoonabonnementen af te sluiten en telefonisten in dienst te nemen, zorgen we dat we jou goedkoop kunnen voorzien in de beste producten. We reageren snel op onze mails, beloofd!

Wat zijn jullie bedrijfsgegevens?

KvK-nummer: 83818588
Btw-nummer: NL862999595B01

Wat is jullie rekeningnummer

NL07INGB0009394829

Belangrijk: Maak niet zomaar betalingen over naar onze rekening zonder hier de juiste omschrijving of betalingskenmerken aan toe te voegen. Het kan anders lang duren voordat we dit bedrag kunnen verwerken.