Over Skulpted

De baanbrekende webshop van voedingssupplementen sinds 2020. Skulpted is de aanbieder die niet alleen het praatje weet te houden bij het product, maar ook het hele plaatje weet af te maken. We voorzien je van het advies voor het maken van de juiste keuze en helpen je op weg om jouw doelen te bereiken.

Ons verhaal

Het is iedereen wel bekend dat een steeds groter gedeelte van de bevolking lijdt aan overgewicht. De redenen daarvoor zijn uiteenlopend, maar komen vaak neer op een combinatie tussen gebrek aan tijd en motivatie. Dat wordt nog erger door de spierpijn, vermoeidheid en het wegblijven van zichtbare resultaten na één of enkele sportsessies.

Iedereen neemt het zich voor om gezonder te leven en veel mensen gaan hier ook actief mee aan de slag. ’s Ochtends om zes uur opstaan, vlotte playlist uitzoeken, hardsloopschoenen aan en de deur uit. Om er vervolgens achter te komen dat je na twee kilometer al kapot bent, je de rest van de dag weinig energie over hebt en de volgende ochtend je benen niet helemaal meer mee willen werken. Klinkt bekend toch?

De tweede keer is het lastigste, dat weten wij maar al te goed. Maar het hoeft niet te zo zijn. Al deze problemen kun je aanpakken met de juiste voeding. Je kan je dieet omgooien om zo over genoeg voedingstoffen te beschikken, maar dat hoeft niet.

Door te kiezen voor supplementen van Skulpted heb je de energie om het hele park rond te joggen en de rest van de dag nog gemotiveerd kunt studeren of werken. En de spierpijn? Die zal niet meer zo erg zijn dat je je bed niet meer uit wil komen. Daarbovenop komt nog het mooiste pluspunt van alles: Je ziet snel het resultaat! Door de supplementen geef je jouw spieren precies wat ze nodig hebben om te kunnen herstellen. Daarmee zie je sneller de contouren waar je van droomt en wordt je doel opeens heel haalbaar.