BSN True-Mass

 43,95

  Voor aankomen en spieropbouw
  700 Calorieën per portie
  90 Gram koolhydraten per portie
  50 Gram Eiwitten per portie
  16 porties

Beschrijving

BSN True-Mass bevat een samenstelling van eiwitten van hoge kwaliteit om de spieren van iedere sporter te voorzien van alle essentiële eiwitbouwstenen. De koolhydraten bieden de calorie-ondersteuning die nodig zijn bij fysieke inspanning en helpen het lichaam zich voor te bereiden op en te ondersteunen bij het herstel van een intensieve training. Al deze hoogwaardige ingrediënten worden geleverd in vier fantastische smaken, waardoor een van de lekkerste mass-gainer shakes op de markt wordt geproduceerd.

Er is geen beter gevoel dan overal de grootste te zijn.
Laat True-mass je helpen daar te komen met verbluffende massaontwikkeling. True-Mass is een gainer die spieropbouw en -herstel ondersteunt voor sporters met een bovennormale caloriebehoefte. Gebruik deze gainer na de training, tussen maaltijden en/of voor het slapengaan. True-mass kan je helpen bij het herstellen van je training en tegelijkertijd de voedingsstoffen leveren die jouw lichaam nodig heeft om te blijven bouwen. De resultaten zullen moeilijk te missen zijn.

Ondersteunt jouw herstelinspanningen na intensieve inspanning
Elke portie True-Mass bevat een 2-op-1 verhouding van koolhydraten tot spieropbouwende eiwitten, met 85-90 gram koolhydraten per portie en 46-50 gram eiwit per shake komt dit uit op 700-710 calorieën. Bovendien zijn er middellangeketen-triglyceriden toegevoegd om de voedingswaarde van elke shake af te ronden en de legendarische geweldige smaak aan te vullen. Verkrijgbaar in Vanilla Ice Cream, Chocolate Milkshake, Cookies & Cream en Strawberry Milkshake

Extra informatie

Smaken

Vanilla Ice Cream, Chocolate Milkshake, Cookies & Cream, Strawberry Milkshake

Inhoud

2640 gram

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BSN True-Mass” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *